Stroma Blog

Contest Alert: Κέρδισε ένα ταξίδι στην Εσθονία!

Contest Alert💖: Εξερευνήστε την μαγευτική Εσθονία!
Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας για μια ευκαιρία να κερδίσετε ένα αξέχαστο ταξίδι γεμάτο μαγευτικά τοπία, ζεστά καφέ και ρομαντικές βόλτες στους μεσαιωνικούς δρόμους του Τάλλιν. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Stroma και αγοράστε το αγαπημένο σας στρώμα για να έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε για 4 βράδια, μαζί με το ταίρι σας, το διαμάντι της Βαλτικής!

-Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 10/03/2024 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11/03/2024.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή ένα από τα καταστήματά μας – Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 💌

#ValentinesContest #ExploreEstonia #Stroma #Mattress #Gift #Love #Trip #Win

Τι περιλαμβάνει;

Αγοράζοντας οποιοδήποτε στρώμα Stroma συμμετέχεις στην κλήρωση για ένα ταξίδι για 4 βράδια, για 2 άτομα στο Τάλλιν όπου συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα:

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή 4 βράδια σε 3 * Ξενοδοχείο για 2 άτομα
  • Πρόγευμα

* Για τις διαδικτυακές αγορές το τμήμα Πωλήσεων της εταιρίας θα σας αποστέλνει το έντυπο συμμετοχής.

Φυσικό καλοκαιρινό εναέριο πανόραμα της παλαιάς πόλης στο Ταλίν, Εσθονία

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

-Ο κάθε πελάτης της Εταιρείας μας μπορεί να λάβει μέρος στην κλήρωση με την αγορά έστω ενός στρώματος αξίας άνω των €300 (τελική τιμή).

-Εξαιρούνται του διαγωνισμού οι αγορές  στρωμάτων Proteas και Baby Line.

-Αγορά ενός στρώματος αντιστοιχεί σε ένα δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση. Κάθε νέα αγορά στρώματος αντιστοιχεί σε απόκτηση επιπλέον δικαιώματος συμμετοχής αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας.

-Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 11/03/2024 και μπορεί να παρευρεθεί σε αυτήν κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης. Η τοποθεσία και η μέθοδος θα ανακοινωθούν στις 10/03/2024.

-Το δώρο είναι ταξίδι για δύο άτομα και έχει αξία περίπου €670, περιλαμβάνει δε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στο Tallinn, Estonia, σε 3* ξενοδοχείο με καθημερινό πρόγευμα.

-Το συγκεκριμένο ταξίδι ισχύει για τις ημερομηνίες 09/05/2024 – 13/05/2024 και η επιλογή τόσο του αερομεταφορέα όσο και του ξενοδοχείου είναι προκαθορισμένα.

-Σε περίπτωση που ο νικητής δεν μπορεί να ταξιδέψει στις προσφερόμενες ημερομηνίες, το ταξίδι ΜΠΟΡΕΙ να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σταλεί άμεσα εκ μέρους του νικητή μια επιστολή στην εταιρεία μας με το αίτημα του για να του δοθούν ακριβείς πληροφορίες. Αν οι αλλαγές απαιτούν έξτρα χρέωση αυτή θα  επιβαρύνει τον νικητή.

-Το δώρο δεν μπορεί να μεταβιβαστεί και ή εκχωρηθεί σε άλλο άτομο, εάν ο νικητής δεν μπορεί να ταξιδέψει.

-Ο νικητής μπορεί να περάσει από το γραφείο ή υποκατάστημα της εταιρείας μας D.A STROMAN LIMITED σε Λευκωσία ή Λεμεσό για να παραλάβει το δώρο του κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα Marketing της εταιρίας.

-Ο νικητής μπορεί εφόσον το επιθυμεί να ανεβάσει στο λογαριασμό του στα Social Media ευχαριστήριο Post ή Story για το δώρο που κέρδισε από την εταιρεία μας.