Stroma Blog

Με κάθε αγορά στρώματος Stroma ΔΩΡΕΑΝ ένας βιοκαθαρισμός και απολύμανση με βιολογικά προϊόντα

Η εταιρεία Stroma έχει δημιουργήσει την νέα υπηρεσία «Stroma Mattress Care» με στόχο να διασφαλίζει στον πελάτη την καθαριότητα των προϊόντων της, κάτι το οποίο ξεκινά μέσα από το ειδικό τμήμα της στην παραγωγή από το οποίο όλα τα προϊόντα περνούν από έλεγχο και ενδελεχή διαδικασία καθαρίσματος πριν το τελικό πακετάρισμα και συνεχίζεται μέσω της ευκαιρίας για ολικό βιοκαθαρισμό μέχρι και ένα χρόνο μετά την αγορά του στρώματος, σε συνεργασία με την εταιρεία Achaco Cleaning.

Με την οποιοδήποτε αγορά στρώματος ύπνου Stroma, ο πελάτης δικαιούται ένα (1) ΔΩΡΕΑΝ βιοκαθαρισμό και απολύμανση του στρώματός του με βιολογικά προϊόντα. Η υπηρεσία ισχύει μέχρι και το πέρας 12 μηνών από την παράδοση του προϊόντος.

Τι είναι ο βιοκαθαρισμός και η απολύμανση με βιολογικά προϊόντα, τα οποία προσφέρει στα στρώματα Stroma η εταιρεία Achaco Cleaning

Είναι εξειδικευμένος βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων και γίνεται με στόχο τη αναζωογόνηση και την απορρύπανση. Αφαιρούνται όλα τα αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων και βεβαιώνεται η καθυστέρηση της γρήγορης επανεμφάνισης τους, ενώ παράλληλα μειώνεται η εμφάνιση ρυπογόνων μικροβίων, βακτηριδίων και μυκήτων χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Επίσης, χρησιμοποιείται η ενδεικνυόμενη και ασφαλή ξηρή μέθοδο πλυσίματος Utensil Care, έτσι ώστε να απολυμανθούν εκτός από τα ακάρεα με τα περιττώματα τους, τυχόν κιτρινίλες, ιδρώτας, αίμα, ακόμα και μούχλα με τα “μικροβιακά φορτία”, προσφέροντας σας μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση. Γίνεται χρήση πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων εγκεκριμένα για χρήση στην Ε.Ε.

Πως ο πελάτης του Stroma εξασφαλίζει τον ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό του στρώματος του μέχρι και 12 μήνες μετά την αγορά;

Για την εξασφάλιση της δωρεάν υπηρεσίας για την πρώτη (1) φορά ο πελάτης υποχρεούται να επιδείξει στον συνεργάτη μας Achaco Cleaning το κουπόνι που δόθηκε με την αγορά του στρώματος ύπνου, έτσι ώστε να γίνει η διευθέτηση του καθαρισμού.

Για επικοινωνία με την εταιρεία Achaco Cleaning η οποία αναλάμβανει 1 ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό του στρώματος ύπνου Stroma 1 χρόνο μετά την αγορά καλέστε στο 22879444.

*Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλες τις Επαρχίες της Κύπρου & ισχύει και για τα παιδικά στρώματα.

Για διαδικτυακές αγορές στρωμάτων ύπνου Stroma: www.stroma.com.cy/shop