Πολιτική Ακύρωσης Παραγγελιών

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 24 ωρών, μέσω ενός από τους τρόπους που αναγράφονται πιο κάτω.

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε καινούργια προϊόντα που βρίσκονται σε άθικτη κατάσταση (καθώς έχουν περάσει επιτυχώς από εξέταση από το τμήμα Διανομής) εντός 7 ημερών από την παράδοση για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Αναλαμβάνουμε και τα έξοδα αποστολής της επιστροφής εάν η επιστροφή γίνεται εξαιτίας δικού μας λάθους (σε περίπτωση δηλαδή που λάβατε ένα ελαττωματικό προϊόν).

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα χρεωθείτε το αντίστοιχο κόστος αποστολής.

Εάν πρέπει να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω ενός από τους τρόπους που αναγράφονται πιο κάτω.

Τρόποι Επικοινωνίας

Μέσω τηλεφώνου: +357 22 486898

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: stroma@stroma.com.cy

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας: Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00 – 16:30

* Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να ανανεώσουμε την Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων. Ωστόσο, οποιαδήποτε αλλαγή θα δημοσιευτεί σε αυτήν τη σελίδα.

Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων

Το Τμήμα Διανομής της Stroma μπορεί να παραδώσει την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε περιοχή της Δημοκρατίας της Κύπρου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής καθώς ολοκληρώνετε την παραγγελία σας.

Δεν υπάρχει καμία χρέωση αποστολής καθώς η πολιτική παράδοσης της εταιρείας μας υποδεικνύει μηδενικό κόστος παράδοσης, εκτός εάν ένα από τα ακόλουθα ισχύει:

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ

Επιλογές παράδοσης:

  • Παραλαβή από τα καταστήματά μας
  • Κόστος αποστολής όλων των προϊόντων εκτός των στρωμάτων: 5 ευρώ.

Σε περιοχές που βρίσκονται πάνω από 20 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης ή περιοχές που δεν είναι προσβάσιμες μέσω του οχήματος μεταφοράς μας.

Σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια διαφορετική μέθοδο παραλαβής της παραγγελίας σας!

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός των επόμενων 14 εργάσιμων ημερών.