Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994 και προωθεί επάξια την κληρονομιά του τόπου μας στον κόσμο από το 1995.  Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά την απόλυτη εμπειρία ύπνου σε άτομα που εμπιστεύονται τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής τους.

Ένα Πραγματικά Κυπριακό Προϊόν

Έχουμε επιλέξει να δώσουμε ελληνικά ονόματα στα στρώματά μας έτσι ώστε να τονίσουμε τον ισχυρό δεσμό που έχουμε με τα ήθη, τις παραδόσεις και την κληρονομιά μας, καθώς η γενέτειρα της Stroma είναι το πανέμορφο νησί της Κύπρου στην ανατολική Μεσόγειο.

Στρώμα Κομμένο και Ραμμένο στα Μέτρα σας

Κάθε στρώμα που κατασκευάζουμε είναι μοναδικό και ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας. Το προσωπικό μας επιστρατεύει όλη τη δημιουργικότητα και το ταλέντο του έτσι ώστε να δώσει «ζωή » στο κάθε στρώμα που καταλήγει να είναι, εκτός από απόλυτα λειτουργικό, και ένα δείγμα κομψοτεχνίας!

Πρώτες Ύλες Υψηλής Ποιότητας

Η επιλογή των εξαιρετικών πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των στρωμάτων Stroma και συμβάλλει ουσιαστικά στην υγεία και την ευεξία των πελατών μας.

smarttress

Smarttress

Η επιλογή του σωστού στρώματος μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, τις περισσότερες φορές αποτελεί μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. Αποφασίστε για το ιδανικότερο στρώμα για εσάς, με προσοχή και έχοντας λάβει υπόψη όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν τον ύπνο σας καθώς η τελική απόφαση θα σας οδηγήσει στην απόκτηση του προϊόντος που θα σας χαρίζει χαλάρωση κατά τη διάρκεια του ύπνου και ευεξία όταν ανοίγετε τα μάτια σας.

Για να διευκολύνουμε λοιπόν περισσότερο την απόφασή σας, δημιουργήσαμε το Smarttress έτσι ώστε να σας παρέχουμε κάποιες κατευθυντήριες γραμμές έτσι ώστε να βρείτε το καταλληλότερο στρώμα για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταχωρήσετε το σωματικό σας βάρος (σε κιλά – kg), το ύψος σας (σε μέτρα – m) και την ηλικία σας. Στη συνέχεια, το Smarttress θα σας παρουσιάσει τις ιδανικές επιλογές στρωμάτων σύμφωνα με τα δεδομένα που έχετε καταχωρίσει.

Καλό είναι να γνωρίζετε πως για να λάβετε τη γνώμη ειδικού συμβούλου ύπνου και μια εμπειρία επιλογής στρώματος πλήρως προσαρμοσμένη στα δικά σας μέτρα, θα ήταν προτιμότερο να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι περιμένετε λοιπόν, βοηθήστε μας, να σας βοηθήσουμε να κοιμάστε ξανά σαν μωρό!

ΝΕΑ

Παραμείνετε ενήμεροι για όλα όσα αφορούν τη βιομηχανία ύπνου, μάθετε τα τελευταία νέα και τις πιο πρόσφατες τάσεις για να μη χάσετε τον ύπνο σας ποτέ ξανά!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Κύριο μέλημά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμα και υπερσύγχρονα προϊόντα έτσι ώστε η πεμπτουσία της απόλυτη χαλάρωσης και αναζωογόνησης να τους βρίσκει πάντα… στον ύπνο!

Μία από τις μεγαλύτερές μας προτεραιότητες αποτελεί η ακατάπαυστη μας προσπάθεια να ενισχύουμε τη σημασία του ευ ζην στην καθημερινότητα των πελατών μας και να τους ωθούμε στο να παραμένουν δραστήριοι και υγιείς.

Ο στόχος μας παραμένει ένας και έχει ύψιστη σημασία καθώς αυτό που αποζητούμε είναι να:

Βελτιώνουμε την Ποιότητα της Ζωής Σας!