Η Φιλοσοφία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994 και προωθεί επάξια την κληρονομιά του τόπου μας στον κόσμο από το 1995. Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά την απόλυτη εμπειρία ύπνου σε άτομα που εμπιστεύονται τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής τους.

Ένα Πραγματικά Κυπριακό Προϊόν

Έχουμε επιλέξει να δώσουμε ελληνικά ονόματα στα στρώματά μας έτσι ώστε να τονίσουμε τον ισχυρό δεσμό που έχουμε με τα ήθη, τις παραδόσεις και την κληρονομιά μας, καθώς η γενέτειρα της Stroma είναι το πανέμορφο νησί της Κύπρου στην ανατολική Μεσόγειο.

Προωθούμε την Κυπριακή μας κληρονομιά στο εξωτερικό από το 1996.

Το πιο ευεργετικό στήριγμά μας υπήρξε ανέκαθεν το ανθρώπινο δυναμικό μας, καθώς εμπιστευόμαστε και βασιζόμαστε απόλυτα στην πολύτιμη υποστήριξη που μας παρέχουν απλόχερα οι ντόπιοι κάτοικοι.

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να συμβάλουμε στην οικονομία και την παραγωγικότητα του νησιού.

Εργονομικά Στρώματα Διπλής Όψης

Το στρώμα διπλής όψης παραμένει το προϊόν που μας κάνει να διαφέρουμε από τους περισσότερους κατασκευαστές στρωμάτων.

Το γεγονός πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το στρώμα και από τις δύο πλευρές, καθώς απαιτείται και για τη σωστή συντήρησή του, προσφέρει ανθεκτικότητα και διατηρεί την απόδοση του στρώματος στο υψηλότερο επίπεδο κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προάγει τη μακροζωία.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αυτού του είδους στρώματος έχουν σχολαστικά επιλεγεί έτσι ώστε να δίνουν σχήμα, να «αναπνέουν» και να επιστρέφουν στην αρχική τους θέση πολύ πιο εύκολα από άλλα στρώματα μονής όψης.

Συνεπώς όταν αγοράζετε ένα στρώμα διπλής όψης, στην ουσία αγοράζετε δύο στρώματα, καθώς ακόμη κι αν η μία πλευρά υποστεί ζημιά κατά τη χρήση, το στρώμα μπορεί να αναστραφεί και να χρησιμοποιηθεί από την άλλη πλευρά.

Κομμένο και Ραμμένο στα Μέτρα σας

Κάθε στρώμα που κατασκευάζουμε είναι μοναδικό και ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας.

Το προσωπικό μας επιστρατεύει όλη τη δημιουργικότητα και το ταλέντο του έτσι ώστε να δώσει «ζωή » στο κάθε στρώμα που καταλήγει να είναι, εκτός από απόλυτα λειτουργικό, και ένα δείγμα κομψοτεχνίας!

Η συστηματική και εμπεριστατωμένη επιθεώρηση των προϊόντων μας, που διενεργείται από έμπειρα μέλη του προσωπικού μας, αποτρέπει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εμφάνιση ελαττωματικού προϊόντος στην αγορά.

Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους τα τελικά προϊόντα μας είναι άρτια τόσο αισθητικά όσο και πρακτικά, διασφαλίζοντας τη συνέχεια της κληρονομιάς του Stroma.

Πρώτες Ύλες Υψηλής Ποιότητας

Η επιλογή των εξαιρετικών πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των στρωμάτων Stroma και συμβάλλει ουσιαστικά στην υγεία και την ευεξία των πελατών μας.

Έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες με εξειδικευμένους προμηθευτές που εδρεύουν στις Η.Π.Α καθώς και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Ελλάδα, η Ιταλία και η Σουηδία.

Η παραγωγή των πρώτων υλών βασίζεται σε διεθνή πρότυπα και οι προμηθευτές μας έχουν μεριμνήσει έτσι ώστε να λάβουν όλες οι σχετικές πιστοποιήσεις.