Stroma Blog

STROMA 30th Anniversary Celebration – 30 Years of Quality Sleep

STROMA 30th Anniversary Celebration – 30 Years of Quality Sleep

Η STROMA γιορτάζει 30 χρόνια αριστείας και εξέλιξης, αποκαλύπτοντας συναρπαστικές εκπλήξεις για το κοινό!

Η STROMA, ένα κορυφαίο όνομα στον κλάδο των κυπριακών στρωμάτων, ανακοινώνει με περηφάνια την 30ή επέτειό της, σηματοδοτώντας τρεις δεκαετίες ακλόνητης δέσμευσης στην ποιότητα, την καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών. Ως μέρος αυτής της γιορτής ορόσημο, η εταιρεία υπόσχεται μια ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων της, μαζί με μια σειρά από εκπλήξεις και αποκλειστικές προσφορές για τους αγαπημένους και διαχρονικούς πιστούς πελάτες της.

Από την έναρξή της παρουσίας της το 1994, η STROMA είναι συνώνυμο με την απαράμιλλη άνεση και ανθεκτικότητα. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει χτίσει μια ισχυρή φήμη για την κατασκευή στρωμάτων υψηλής ποιότητας εντός και εκτός Κύπρου που εξασφαλίζουν ξεκούραστο και ποιοτικό ύπνο και ενισχύουν τη συνολική ευεξία.

Για να τιμήσει τα 30 χρόνια αριστείας, η STROMA ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι μεταμόρφωσης, υποσχόμενος καινοτόμες βελτιώσεις στη σειρά προϊόντων της. Από προηγμένα υλικά έως επαναστατικά σχέδια, οι πελάτες μπορούν να περιμένουν μια νέα εποχή άνεσης και πολυτέλειας που ξεπερνά τις προσδοκίες τους.

«Η 30ή επέτειος μας αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης των πολύτιμων πελατών μας που ήταν μαζί μας σε κάθε βήμα της διαδρομής. Καθώς γιορτάζουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια σειρά από αναβαθμίσεις και εκπλήξεις που αντικατοπτρίζουν τη συνεχή δέσμευσή μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ύπνου.

Εκτός από τις βελτιώσεις προϊόντων, η STROMA θα προσφέρει μια σειρά από ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες αποκλειστικά για τους πολύτιμους πελάτες της. Από επετειακές συλλογές περιορισμένης έκδοσης έως ακαταμάχητες εκπτώσεις, οι καταναλωτές μπορούν να προσβλέπουν σε συναρπαστικές ανταμοιβές καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συνεχή υποστήριξή τους, η STROMA θα φιλοξενεί επίσης διάφορες εκδηλώσεις και δώρα, παρέχοντας ευκαιρίες στο κοινό να ασχοληθεί με τη μάρκα και να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Οφείλουμε την επιτυχία μας στους πελάτες μας, οι οποίοι υπήρξαν η κινητήρια δύναμη πίσω από το ταξίδι ανάπτυξης και καινοτομίας μας. Αυτός ο εορτασμός επετείου δεν είναι μόνο για να κοιτάξουμε πίσω στα επιτεύγματά μας, αλλά και να κοιτάξουμε μπροστά στο μέλλον καθώς προσπαθούμε να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά παρέχοντας απαράμιλλη άνεση και ικανοποίηση στον τομέα του Υπνοδωματίου και της Ξεκούρασης.»

Δ.Σ. Εταιρείας STROMA

Μείνετε συντονισμένοι για συναρπαστικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτασμών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ισότοπο www.stroma.com.cy ή ακολουθήστε την STROMA στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η STROMA είναι κορυφαίος κυπριακός πάροχος ποιοτικών στρωμάτων και ειδών υπνοδωματίου, αφοσιωμένος στην εξασφάλιση της απόλυτης εμπειρίας ύπνου μέσω της καινοτομίας, της ποιότητας και της ικανοποίησης των πελατών. Με 30 χρόνια τεχνογνωσίας στον κλάδο, η STROMA συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα άνεσης και πολυτέλειας.