Stroma Blog

Συμβουλές για το πως να επιλέξεις το κατάλληλο στρώμα

Η επιλογή στρώματος αποτελεί επένδυση στην υγεία μας και σίγουρα δεν πρέπει να είναι τυχαία! Άλλωστε ο καθένας μας περνάει καθημερινά περισσότερες από 6-8 ώρες ξαπλωμένος σε αυτό (περίπου το 1/3 της ζωής μας) και αν πραγματικά η επιλογή δεν είναι σωστή, τότε και ο ύπνος μας δεν θα είναι ξεκούραστος και ωφέλιμος για εμάς.

Αρχικά πριν μεταβείτε σε ένα από τα καταστήματα Stroma για την επιλογή του στρώματος σας, σιγουρευτείτε για το μέγεθος. Αυτό που σίγουρα δεν θέλετε να πάθετε είναι να πάρετε ένα στρώμα μικρότερο ή μεγαλύτερο από το κρεβάτι σας. Γι’ αυτό πριν πάτε στο κατάστημα στρωμάτων σιγουρευτείτε για το μέγεθος της βάσης του κρεβατιού σας.

Σίγουρα κάπου, κάποτε έχετε ακούσει ότι τα ορθοπεδικά στρώματα είναι τα καλύτερα. Ισχύει; Όχι. Το ορθοπεδικό στρώμα απλά υποδηλώνει ένα στρώμα με σκληρά ελατήρια, που με τη σειρά του συνεπάγεται σκληρή επιφάνεια.

Απ’ ό,τι φαίνεται από τις έρευνες των τελευταίων χρόνων, τα μεσαίας σκληρότητας στρώματα είναι πιο ξεκούραστα. Πιθανόν να συναντήσατε σε πολλές περιπτώσεις το όνομα «ορθοπεδικό», «ανατομικό» ή ένα γενικά «Pocketed» στρώμα. Δεν είναι όλα τα στρώματα το ίδιο, διαφέρουν και μάλιστα πολύ! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε όλα τα στρώματα μας σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τα υλικά που είναι φτιαγμένα.

Ωστόσο τελευταία και καλύτερη συμβουλή για την επιλογή στρώματος είναι η δοκιμή. Μην διστάσετε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας και με την βοήθεια του προσωπικού να δείτε και να δοκιμάσετε από κοντά όλη την συλλογή στρωμάτων μας.

Ξαπλώστε άνετα και αφιερώστε λίγα λεπτά σε κάθε στρώμα της επιλογή σας έτσι ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει!

 

Στρώματα ύπνου, στιλάτες κεφαλαριές και ντιβάνια, λευκά είδη και μαξιλάρια σε απίστευτες τιμές με -35% έκπτωση για μια ολόκληρη εβδομάδα από την Δευτέρα 22/11 μέχρι το Σάββατο 27/11 stroma.com.cy/shop/