Stroma Blog

Τι πρέπει να κάνουμε πριν στρώσουμε το κρεβάτι μας

Είμαστε επίσημα στο χειμώνα και τα κρύα έχουν αρχίσει. Όλοι λοιπόν, έχουμε βάλει στα κρεβάτια μας πιο βαριά κλινοσκεπάσματα όπως κουβέρτες και παπλώματα, για να μένουμε πιο ζεστοί κατά την διάρκεια του ύπνου.

Αρχικά θα πρέπει να μην είμαστε υπερβολικοί στην ποσότητα των κλινοσκεπασμάτων. Καλό θα είναι να βρούμε την μέση λύση, έτσι ώστε η θερμοκρασία του σώματος να διατηρείται σε κανονικά επίπεδα. Ούτε η υπερβολική ζέστη αλλά ούτε και αίσθηση του κρύου μας αφήνουν να κοιμηθούμε ωφέλιμα.

Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι όταν ξυπνήσουμε το πρωί, να αφήσουμε το στρώμα ελεύθερο για 20 λεπτά πριν το στρώσουμε ξανά. Αν ο καιρός το επιτρέπει καλό θα είναι να ανοίξουμε και λίγο το παράθυρο έτσι ώστε να αεριστεί το δωμάτιο. Με αυτό τον τρόπο η υγρασία του σώματος θα εξατμιστεί και τα υλικά του στρώματος θα πάρουν και πάλι την θέση τους.

Το στρώμα μας ανανεώνεται και είναι έτοιμο να μας φιλοξενήσει το ερχόμενο βράδυ για ένα απολαυστικό ύπνο.


Με κάθε αγορά από το Stroma μέχρι τις 31/12/20, δίνεις ΕΛΠΙΔΑ σε κάθε παιδί που αγωνίζεται ενάντια στο παιδικό καρκίνο και την Λευχεμία.
Η εταιρεία μας προσφέρει το 5% των πωλήσεων της στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ όπου εδώ και 30 χρόνια επιτελεί σημαντικό και πολυδιάστατο έργο για την καλύτερη και δυνατή ιατρική περίθαλψη καθώς και ψυχοκοινωνική φροντίδα των παιδιών, τα οποία δίνουν αυτή την μάχη.