Stroma Blog

Νέα σειρά στρωμάτων Stroma σε συνεργασία με τον Σύλλογο Χειροπρακτών Κύπρου

Η εταιρεία Stroma με εξειδίκευση και εμπειρία στο χώρο κατασκευής στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την σύναψη συμφωνίας με τον Σύλλογο Χειροπρακτών Κύπρου για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας νέας, ολοκαίνουριας σειράς στρωμάτων με βάση τα πρότυπα και τις επισημάνσεις των εγκεκριμένων επαγγελματιών Χειροπρακτικής.

Η χειροπρακτική ως επιστήμη, επικεντρώνεται στη διάγνωση και τη θεραπεία των νευρομυϊκών διαταραχών με έμφαση στη σπονδυλική στήλη. Έτσι, η νέα ολοκαίνουρια σειρά ‘’Healthy Spine ’’ βασισμένη στην χειροπρακτική, έχει στόχο την απόλυτη στήριξη του κορμού και της πλάτης, κατά την διάρκεια του ύπνου μειώνοντας και απαλλάσσοντας το σώμα από τους χρόνιους πόνους. Επίσης η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει όπως τα περισσότερα στρώματα της εταιρείας, την εργονομική ιδιότητα δύο όψεων όπου ο πελάτης μπορεί να αναποδογυρίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα το στρώμα του, έτσι ώστε η απόδοση του να διαρκέσει περισσότερο.

Η νέα σειρά ’Healthy Spine’ βρίσκεται στo Shop in Shop που διαθέτουμε εντός του καταστήματος Xinaris στην Λευκωσία (σύντομα και στα υπόλοιπα καταστήματα Stroma) το κοινό μπορεί να επιλέξει μεταξύ 3 στρωμάτων της σειράς:

Στις 16 Οκτωβρίου στο κατάστημα μας Shop in Shop Stroma στο Xinaris Home θα γίνει η παρουσίαση της νέας σειράς, η ώρα 11:00 π.μ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε να δοκιμάσετε από κοντά τα στρώματα και να συμβουλευτείτε τους χειροπράκτες που θα βρίσκονται εκεί. 

Online Κατάστημα: stroma.com.cy/shop/