Stroma Blog

5 τρόποι για να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιο σας σε μια πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου

Σε κάθε επίσκεψη μας σε ξενοδοχείο, όλοι ανυπομονούμε να δούμε το δωμάτιο που θα μας φιλοξενήσει γιατί ως συνήθως τα δωμάτια εκπέμπουν πολυτέλεια, στιλ αλλά και το απόλυτο χαλαρωτικό περιβάλλον.

Βέβαια, όλα αυτά τα στοιχεία θα θέλαμε να τα είχαμε στην καθημερινότητα μας, έτσι ώστε το υπνοδωμάτιο μας να αποτελεί τον δικό μας χώρο καθημερινής ξεκούρασης και απόλαυσης. Με ποιους όμως τρόπους θα μπορούσαμε να αναδείξουμε και να μετατρέψουμε το υπνοδωμάτιο μας σε μια πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου;

1. Επενδύστε σε μια κλασική κεφαλαριά ντιβανίου/κρεβατιού

Οι κεφαλαριές ντιβανιών/κρεβατιών της εταιρείας Stroma σε διάφορους χρωματισμούς και σχέδια, αναβαθμίζουν το υπνοδωμάτιο δίνοντας του το στιλ αλλά και την φινέτσα ενός ωραίου και καλά διακοσμημένου υπνοδωματίου. Σύμφωνα με το σχέδιο της κεφαλαριάς μπορείτε να δώσετε στο χώρο το προσωπικό σας χαρακτήρα που μπορεί να είναι κλασικός, μοντέρνος ή ακόμη και πιο μίνιμαλ.

Για παράδειγμα:

Η κεφαλαριά Lyto διαθέσιμη σε πάρα πολλούς χρωματισμούς και μεγέθη διαθέτει ένα πιο κλασσικό στιλ

 

Ενώ η κεφαλαριά Vita με ένα πιο μινιμαλ σχέδιο με τις κάθετες γραμμές, διαθέσιμη και αυτή σε πάρα πολλούς χρωματισμούς και μεγέθη.

Δείτε όλες της Κεφαλαριές Κρεβατιών της εταιρείας Stroma

2. Το ντιβάνι έρχεται και “δένει” με την νέα σας κεφαλαριά

Το νέο σας ντιβάνι θα έρθει και θα δέσει με την νέα σας κεφαλαριά καθώς είναι το δεύτερο κομμάτι που θα συνθέσουν το νέο σας κρεβάτι. Η εταιρεία Stroma, διαθέτει κυπριακής κατασκευής ντιβάνια κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από λευκό ξύλο σε μεγάλη γκάμα υφασμάτων και χρωματισμών. Είναι προσαρμόσιμα σε όλους τους χώρους, κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη καθώς και τύπους (με αποθηκευτικό χώρο ή μη).

Βρείτε όλα τα ντιβάνια της εταιρείας Stroma

3. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το νέο σας στρώμα ύπνου

Ένα ωραίο ντιβάνι με μια εντυπωσιακή κεφαλαρία δεν γίνεται να μην συνοδεύονται με ένα καινούριο αναπαυτικό στρώμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Υπάρχουν στρώματα με ελατήρια και στρώματα χωρίς ελατήρια, φτιαγμένα από memory foam, με latex ή ακόμα και με άλλου είδους αφρώδες υλικό. Για να επιλέξετε το κατάλληλο στρώμα για εσάς θα πρέπει πρώτα να το δοκιμάσετε, γι’ αυτό μην διστάσετε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα Stroma όπου με την βοήθεια του προσωπικού θα δείτε και θα δοκιμάσετε από κοντά όλη την συλλογή στρωμάτων.

4. Δώστε το κατάλληλο φως στο υπνοδωμάτιο σας

Ο καλός φωτισμός θα αναδείξει τον χώρο σας και όσα καινούρια πράγματα έχετε προσθέσει, ενώ παράλληλα θα δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Την ημέρα αφήστε φως να μπαίνει στο υπνοδωμάτιο χωρίς όμως να υπάρχει υπερβολική ζέστη και την νύχτα ανάψτε τα φωτιστικά ή κάποια αμπαζούρ που έχετε.

5. Διατηρείτε το δωμάτιο σας καθαρό

Ναι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά! Αν επισκεφτούμε κάποιο ξενοδοχείο και το δωμάτιο δεν είναι απόλυτα καθαρό τότε μπορεί και να χαλάσει ολόκληρη η διαμονή μας όσο ωραίος και αν είναι εξωτερικά ο χώρος.

Η καθαριότητα των επίπλων, του πατώματος, των λευκών ειδών, των μαξιλαριών και οτιδήποτε άλλων αντικειμένων βρίσκονται στο χώρο, θα πρέπει να είναι πρώτιστο μέλημα μας τόσο για την υγεία μας όσο και για την διάθεση μας να βρισκόμαστε στο δωμάτιο. Οι αλλαγές που θα κάνουμε με στόχο να το αναδείξουμε ως σουίτα ξενοδοχείου δεν θα ξεχωρίσουν αν ο χώρος δεν είναι καθαρός.

Τα πάντα για τον ύπνο και το υπνοδωμάτιο στο ηλεκτρονικό κατάστημα Stroma